Azt hiszem, külön kategóriát kéne nyitnom az ilyen verébségeknek, mint az Amerika Kapitány. Jójó, lehet hurrogni, hogy popcorn-mozi, de nálam azt a szintet is igen alulmúlta, ráadásul dicsérték is, szóval joggal várhattam azt, hogy lesz értelme megnézni.

Hát nem volt. Mérhetetlen giccsparádé, ezerszer elhasznált klisék ezeregyedszerre is eldurrantva. Ezt még el lehet lőni 2011-ben? Volt még, aki nem állt fel a közepénél? Mindemellé a látvány is gagyi, legalábbis ahhoz a szinthez mindenképpen, amit sugallni próbálnak... Természetesen Steve Rogers beírta abban a fémkoporsóban az IDDQD-t, de ez még mind kevésbé lenne bosszantó, ha nem lennének olyan gagyiságok beépítve, mint a CCTV a Hidra-bázison (oké, hogy ez egy sci-fi-szerűség, de azért ennyire ne haladjuk már meg a "kort), az autó, ami egy repülőgép tempójára gyorsul fel gond nélkül (és áll meg a szakadék szélén, nahát), de a kedvencem, az abszolút nonszensz akármilyen sci-firől van is szó, az ügynöknő az első - jó második - vonalban álldogálhat egy árva rohamsisak nélkül... hát szóval ennyit a film komolyan-vehetőségéről. giccses baromság, ezen kár volt ennyit szenvedni, és ha ez a többi Marvel-film megvalósításának is a szintje, akkor meg is jöttem az Avengers vetítéséről.

Mostanában zsinórban szarokat nézek, ideje visszatérnem valami minőségihez.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr593591700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása