Kobunko 2012.01.21. 16:50

Töménytelen

Míg Pesten a bérencek az igazi gonosz oldalán tüntetnek, én inkább egy animációs filmbe menekültem, ilyeneket úgyis ritkán nézek, pontosan azért, mert a legtöbb egy kaptafára készülő szar. Viszont ez a Megaagy már második a-rosszból-jó-lesz-mese, amit látok, és az ötlet - meg a kivitelezés - itt is frankón működött. Ráadásul remek kikacsintások vannak benne, kedvencem az Obama választási plakátját parodizáló, hát az valami zseniális! Szóval a sok komolyabb film után marha jó egy normális vígjátékot megnézni, kikapcsolódásul, úgyhogy megvolt, kezdhetek bekapcsolódni.

Este a múltkori balhé óta az első közös találka lesz, kíváncsi vagyok, kihúzom-e botrány nélkül. Bár lehet most még én leszek az örült rossz, aztán majd idővel főhős lehetek :).

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr873630019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása