Akkora a pangás mostanság, hogy még paffogni sem tudok min. Ez a hátránya, ha valaki normálisan viselkedik mások közt :D Ma az új évados South Parkból megtudtam, milyen betegségben szenvedek, ezt rejti a poszt címe. Amikor valaki mindig mindent szarnak lát. Hát, ja (bár a Mars Voltáról ezt nem tudom elmondani). Mondjuk én legalább csak paffogok, és nem agyalom meg a "Békementről" hazatérőket. Milyen már, hogy már nem kell elmenni Szlovákiába vagy Szerbiába egy kis magyarverésért?! A fagyi házhoz jön! Ráadásul rögtön a szomszédba, nahát, pedig mit nem adna Kósa érte, ha ezt ő találta volna ki.

Csapongjunk tovább, ha már úgyis minden szar: 4 olyan csapat volt az NFL elődöntőjében, akiket abszolúte de nem bírok, úgyhogy inkább nem is írtam róluk, mindenképp az ujjamba harapok :D végül is egy viszonylag pozitív összeállítás lett a Super Bowl párosítása, és bár főPatses barátom nem lesz itthon, remélem összejön egy közös meccsnézés pár emberrel, mert akkor is marha nagy élmény , ha történetesen a New England-i kagylóleves Patrióták játszanak a New York-i Óriásokkal. Ha már témánál vagyunk, az az utolsó field goal... pedig fűzővel kifelé volt!

Szóval langyin hömpölyögnek a dolgok, se egy jó idézet, se valami fontos, sőt, még a sör sem lett olcsóbb, ennek fényében kell túlélnem a hónapok hétfőjének utolsó hetét. Meg a következőt. Meg a következőt. Meg a következőt...

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr13745576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása