Kobunko 2012.02.06. 02:52

Super Bowl XLVI

Huh, hát eddig a meccs kemény. Masszívan kemény, amikor a védelem nem vadul kőkemény, mint a Steelers vagy a Ravens defense-e, csak teszi a dolgát, mint a 49-ersé, vagy mint a Giants-é. Kell a varázslat, Brady ellen csak az használ.

Na de ami kiváltotta a pötyögést belőlem, az ez a hányadék halftimeshow. Tavaly a világ leggusztustalanabb, leggányabb, legtrébb bandája lépett fel. Slash se emelte a színvonalat, csak lehúzta magát a szereplésével. A BEP egyetlen védhető érve, hogy az Elephunk-kal legalább valami egyedit tettek le az asztalra - persze ezzel még fájóbb, mekkorát estek.

Na de itt van egy Madonna. Lehet szeretni/nem szeretni, de annyi slágert írt, annyifélét, hogy nincs olyan ember, aki ne kedvelne legalább 1-2 számot tőle. Személy szerint én többet is kedvelek mellesleg, és a sokak által lehúzott új korszakából is. Adott a pop "Nagyasszonya", aki ahelyett, hogy a puszta jelenségével, mint a legnagyobb női előadó, tarolna, egész egyszerűen lehúzatja a produkcióját filléres előadókkal. A vendéglistán az LMFAO, Nicki Minaj és M.I.A., valamint Cee Lo Green szerepel, plusz a látványban kifejezetten jól működő Cirque du Soleil. Hát csak gratulálni tudok. Cee Lo Green és M.I.A. még védhető, nem ma kezdték, és mint a BEP, legalább mutattak már valaha igényes dalt is, nem csak a pénztárcájukra mennek. De ez a másik kettő, ez felháborító. Tojáshéj rajtuk, hosszú-, de még középtávon sem mutattak semmit, amivel kijöttek, az a bevételnek alárendelt, végtelenül gagyi, síkegyszerű majomkodás, ami szerintem egyszerűen nem méltó sem a Super Bowl, sem Madonna színvonalához. Ilyen alapon minden évben oda kell ugrasztani az aktuális egyslágeres előadókat, aztán elbohóckodhatnak, és el is felejthetjük őket órákon belül.

És ami a legzavaróbb Madonna fellépésében, hogy ő maga pozicionálta magát ide. Az szokás, hogy illusztris vendégeket szerepeltetnek a halftimeshow-ban (jó, illusztrisakat Madonna se hívott), de az igazán nagy előadók maguk lépnek fel, mert tudják, olyan életmű áll mögöttük, hogy nem fér mellé más a színpadra. A teljesség igénye nélkül csak az utóbbi pár év fellépői: U2, Rolling Stones, Prince, Bruce Springsteen, The Who. Szerintem velük gond nélkül egy lapon emlegethető Madonna, sőt. Kár, hogy inkább kurvul az új lemez promója miatt, mert ennél ő sokkal jobb. Sic transit gloria mundi.

Mellesleg azóta vezet a Pats, végre használták Ochocinco-t. Chad és Meskó Zoli két olyan ember, akik miatt tudnék szimpatizálni a Pats-szel, de nem a Super Bowl-ban. 4 gyűrű maradjon csak Montana és persze Bradshaw kezén. Bele kell húzni, egyelőre 17-12.

Szerk: Az a drive... és ha igaza lesz Márknak, akkor beszarok.

Szerk2: OMG a hajszálaim kihulltak. Giants-ra tippeltem, nemcsak azért, mert nekik szurkoltam itt, hanem mert összeszedettebbek voltak, csapatként jobban működtek, és amit pedzegettek a felhozatalban, lendületben voltak, pallérozódtak a jobbnál jobb ellenfelek közt. Döbbenetes volt a mérkőzés, főleg a vége, és hát itt bizonyították, mennyivel jobb "csapat". Az elitek elit irányítója közt van Tom Brady, de egyszerűen ezt a bajnokságot nem lehet védelem nélkül megnyerni. Biztos vagyok benne, hogy ráerősítenek, és 4 éven belül újra Super Bowl-t játszik a Patriots, de momentán az "egység" erősebb volt, és ezáltal bemutattak nemcsak Brady-nek, hanem Peyton-nak is. Ez a Giants egy fantasztikus csapat, de legnagyobb törekvésük ellenére sem lesznek "dinasztia", ahhoz sokkal több egyéniség kellene, mint Brady vagy Branch. De mint csapat, a 2011-es szezonban nem volt jobb a Giants-nél, és én azt gondolom, ezzel nem lehet vitatkozni.

A Wall Street-i tőzsde holnap/ma esni fog, Eli egy paraszt, hogy meg se borotválkozott a meccsre, de egy hektikus szezonra tettek hektikus pontot. Gratulálok a Giants-nek, jövőre újra "acélos" lesz a döntő.

Szólj hozzá!

Címkék: zene nfl

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr144070901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása