napnyugaton, napkeleten". A Comedy Centralon ezek szerint bő 3 hónap az átfutás, ugyanis most került sorra újra A nagy Lebowski, ami legutóbb kb. a blog indulásakor volt. Újfent jó film volt mellesleg :) Ez az össz bajom egyébként a Comedy Central-lal, amúgy csoda, hogy a logójuk még nem égett bele a képernyőbe, de tényleg elég gány ennyi ismétlés, meg ez a buta főműsoridős rendszer... Az a többi csatorna kritikája, hogy még így is ez a legszórakoztatóbb csatorna.

A hétvégén mondjuk nem lesz alkalmam nézni, szerencsére ismét távol leszek meló ügyben, ezúttal két nap Budapest két tök ellentétes oldalán leszek, de ha kell a lé, kussban kell maradni. Remélem legalább a megfázás elmarad, a zsepiket inkább lelkizésre tartogatom, ha minden igaz, abból dupla adag lesz a hétvégén. Ha nem csordulok túl az érzelmektől, még talán mesélek is róla, ha már webnapló.

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr74334018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása