Kobunko 2012.04.29. 21:57

Copy 2

Természetesen úgy illendő, ha valami véleményt formálok az újabb plágium-ügyről, Gyurcsány Ferenc másolt szakdolgozatáról. A lényeget az elején összefoglalom: egy hangyafasznyit sem esik más mérce alá, ugyanúgy kívánatos volna, ha eltakarodna abból a kupolás bolhacirkuszból.

Ami miatt kicsit mégis más az ember szájíze ennél az esetnél, az két dolog. Az egyik, hogy a jogosságtól függetlenül korántsem olyan bomba-mód robbant a dolog, mint a Schmitt-ügyben, csurognak az információk, mire odajutottak, hogy bizonyíték is lenne a dologra, már annyit puffogtatta a Hír Tv üresen a témát, hogy közel sem szól akkorát, mint a januári eset. Ráadásul ugye ilyet már láttunk, kevésbé izgi.

A második pedig, hogy hol itt a meglepetés. Gyurcsány hazudott? Ja, ezt már 2006-ban is elmondta, azóta tart a vesszőfutása. Tulajdonképpen remekül illik ez a róla kialakított képbe, egy újabb eset, tessék, minden a helyére került. Na ezért sem akkora szám ez az egész dolog, ugyanis ő sohasem állította, hogy a megtestesült egység, a két lábon járó makulátlan múlt. És persze ő egy frakció nélküli képviselő, nem köztársasági elnök. Ez semennyit sem menti fel a dolgok alól, csupán magyarázat arra, normálisabb körökben (ti. nem a jobb oldali Gyurcsány-fétisisztáknál, akiknek szinte már csak erre áll fel) ez miért nem borítja ki annyira az embereket, mint az elnök ügye.

Ettől függetlenül, meg ezzel együtt is jó lenne, ha lemondana a mandátumáról, és kicsit háttérbe vonulna, jót tenne a közéletnek, és talán a saját karrierjének is. A szakdolgozat háborúban meg csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr854479946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.30. 11:09:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.04.30. 16:31:29

Ezzel csak egyet tudok érteni.
Különösen kínos ez Gyurcsány, és pártja számára. Jelesül, hogy verni a tamtamot, hogy na akkor az Orbánét nézzük meg. És az Orbáné megvan, és a hírek szerint baj nincs vele. Az övé meg még meg sincs. Ez kínos. Minimum. Szánalmas mentegetési kísérletei meg még inkább.
De mondok valamit! Az a sanda gyanúm, hogy ez a hercehurca csak jó neki. Mert így a felszínen van, beszélnek róla.
Ami, meg a HírTv-t illeti, ők még nem elég meggyőzőek a számomra. Majd ha egy fideszes vagy kdnp-sről derítik ki a kideríteni való disznóságokat, majd akkor. A hullába belelőni még egyet nem vall túl nagy bátorságra.
Apropó! Fidelitas: Kérdem én hol voltak ezek a kedves urak, amikor a Scmitt-lopásról kellett véleményt mondani? Hogy mit? Mentegették a Palit? Ja!
U.i.: Gratula a blogajánlóhoz!

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.05.01. 09:40:42

@tomibatyo: Köszi! :)

nálam a kutya a tamtamverésnél van elásva, ha már egyszer ő is plagizált, minek hangoskodott annyit Schmitt-ügyben? Sejthette, őt veszik elő legelőször. A mentegetési kísérletei meg tényleg szánalmasak. "politikailag ki akarnak nyírni", meg ilyenek, hát ennek semmi köze a politikailag kinyíráshoz, illetve annyira van köze, mint Schmittnél, akkor mégsem ezt emlegette. Lehet ezt motivációnak felfogni, de a lényeg akkor is az, hogy ne éljen már vissza egy "tudományos" eredménnyel.
Ami a Hír TV-t illeti, igazad van, de nem is ez a dolguk. Van a másik oldalnak is sajtója az ilyen ügyekre. Bár nem tudom amúgy, Kövér szerint most is tollforgató terroristák intézik az ügyet? Idióták...

tomibatyo 2012.05.01. 10:36:31

@Kobunko: ezek után még mit kéne nekem várnom ettől az embertől? Mit kéne várnia bárkinek is tőle? Tőle vártunk miniszterelnökként, és várnak most is sokan teljesítmény, amikor még egy nyomorult szakdolgozatot sem képes összehozni.
Mondjuk akkor fogom 100%-osan elhinni az egészet, ha majd láthatom mind a kettőt egymás mellett, és levonhatom a levonhatót. Mert a Schmittnél ugye ott volt a kettő, egymás mellett és láttad, hogy amiről állítottak valamit, az tényleg az volt. A MNO-nál, HírTv-nél lévő pribékek állítottak már meredekebbet is, sokkal kevesebb bizonyíték nélkül is. Szóval ez így nem elég meggyőző, legalábbis addig, amíg meg nem lesz a Gyurcsányé is.
A kérdésem az lenne, hogy ez hogyan és mennyiben mentesíti a Schmittet? Az az érzésem, hogy ez most itt főleg azért van, hogy eltereljék arról a blamáról a figyelmet. Na meg persze, ha szóba kerül Gyurcsány, azt általában valami eszelős szívatás követi. Ja, tényleg most kapunk néhány új adót. Persze ettől még helyes, hogy ez a mostani is kiderült.
A Kövér meg egy tahó. Egy szaroscsizmájú, tenyere-talpas mucsai paraszt - elnézést kérek tőlük, hogy Kövérrel egy lapon említem őket. Nem az ország pillanatnyi első embere. Az ilyet egyszerűen nem mond. A nemzet egységének állítólagos megtestesítője alsóhangon 1 millió embert sértett vérig. Meg még a Scmittet mentegeti. Az hogy akkor még ez mellett ülő két újságírónak mondott pondró, még csak kísérletet sem tett arra, hogy kollégáikat egy kicsit a védelmükbe vegyék. Mit kéne gondolnom most erről a nevezzük embernek-ről? Mit kéne gondolnom ezek után a HírTv-nek hívott bábszínházról?

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.05.01. 16:41:18

@tomibatyo: Az tény, hogy Schmitt ügyben feketén-fehéren ott voltak az írások, a kirobbanáskor már megvolt a perdöntő bizonyíték. Speciel az én szememben semennyit se csökkentené Schmitt "bűnét", ha akár mind a 386 képviselőről derülne ki ilyen vád, az se. És ezen túl is léptünk már, ezzel az üggyel inkább pont, hogy felhozzák újra és újra a Schmitt-ügyet is.
Szépeket meg nem kell gondolni egyik oldalról sem. Gyurcsány meg demokratához méltón azzal fenyegetőzik, hogy kiperli a vagyonából, aki azt állítja, plagizált. Kezdenek eldurvulni a dolgok.
süti beállítások módosítása