Kobunko 2012.06.07. 16:56

Oh yeah!

Szóljatok a környék madarainak, hogy lépjenek le, ha jót akarnak, mert ma el lehet fogatni őket velem! Tegnap kissé elkenődve hallgattam a Muse új albumának "trailer-ét", ami egy kis vonós bevezetés után félpercnyi dubstep lámaságot mutatott, hát, tőlük kitelik, hogy kamu, de még annak is ijesztő... Ettől függetlenül várós a szeptember és a The 2nd Law...

Na de aztán! Ma jött a hír, hogy november 20-án újra Budapesten a Muse! OMG, az év eddigi legjobb (tulajdonképpen az egyetlen jó) híre!!! Sajnos kicsit átalakítja a költségvetést, de kit érdekel, negyedszerre is egy levegőt szívhatok a világ legjobb bandájával, és láthatom őket játszani! Már most nem tudom kivárni nemhogy a november 20-at, de a június 14-et, hogy megvegyem a jegyet... Bízom benne, hogy nem lesz 20 a kiemelt jegy, mert hogy azt veszek, az kurvaélet... Két hét múlva pedig már Orfűn sörözgetek valami fain koncertre készülve... Vannak még szép pillanatok a jövőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr234571981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása