Friss, meleg, még a vége-főcím megy. Nem várok a poénnal: fasza volt!

A műsor maga ugye egy "amcsi" ötlet, ezt próbálták meg átültetni magyarra. Sok ilyenről hallottunk már, mind annyira szánalmas próbálkozás volt, hogy még annak se tetszett, aki speciel nem látta az eredetit.

Íme egy műsor, amiben abszolút nem tértek el tőle, szinte szakasztott ugyanaz volt a séma és a stílus, mind kinézetben, mind poénokban. És már önmagában ez dicséretet érdemel. Plusz dicséret jár érte, hogy a poénok színvonala még fölé is nőtt szerintem az eredetinek, de ezt tudjuk be annak, hogy az amerikai közéletben nem vagyok annyira otthon, hogy egy ottani Roast-ot teljes mértékben élvezni tudjam. Ugyanis sajnos az altesti poénokat itt sem bírták kihagyni, és tartsatok sznobnak, az "impotens" poénokon elsőre sem röhögtem, később viszont egyenesen kínos volt - a beszélőre nézve.

Viszont 1-2, előre is sejthető kivételtől eltekintve mindenki bőven túlugrotta a lécet, Kiss Ádám, Ganxta és KAP pl. még magukhoz képest is faszák voltak, és nem lepett meg, hogy Tereskova vagy Magyar Attila sajnos nem igazán vált be - előbbi kifejezetten idegesítő volt itt is. Ami viszont nagy pozitívum volt nekem: Dombóvári, akit kifejezetten rühellek, és magasan a legtehetségtelenebbnek tartom az összes stand up-os közül (értem ezalatt a nagy merítést), itt azonban lefegyverzett már az első poénnal, és tartani is tudta ezt a szintet. lehet, hogy a Showder klub-ban is csak 3 percet kéne adni neki?

No mindegy, lényeg az: az átlagos Showder klubok már rég nem nevettetnek meg 1-2 alkalomnál többször, ez viszont kifejezetten jól sikerült, ötletes és friss műsor volt, ültek a poénok, javarészt ültek a szereplők, kíváncsian várom a következő adást ősszel!

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr604455837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása