Kobunko 2012.01.12. 09:14

SP

Egy figyelemre méltó gondolat az amúgy jó ideje erősen hullámzó színvonalú Tóta W-től:

"Az államfő feladata, hogy reprezentálja a magyar államot. Szerintem ennek kitűnően eleget tesz, kifejezetten őszinte húzás, hogy nem valami tiszteletreméltó bölcset emelünk címerállattá, hanem egy sunyi kollaboránst. Talán a magyar állam tiszteletreméltóan bölcs? Joggal büszke az eredményeire? Nem ragad meg minden alkalmat, hogy lopjon-csaljon-hazudjon? És amikor lebukik, akkor vállalja a következményeket? Na ugye. Nem volna harmonikus, ha egy szent állna ennek az államnak az élén."

5 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr193539079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.01.12. 12:45:06

Valahogy az a fura érzésem támadt, hogy ennek az ügynek nem lesz foganatja Skicc Palira nézve.

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.01.12. 16:18:29

Egész biztos, annak se volt, hogy besúgó volt annak idején, meg hát legyünk őszinték, az Astoria vezetését a 70-es években nem az ellenállók szokták megkapni... De hangsúlyozom, nem is biztos, hogy baj, hogy ő marad a köztársasági elnök. Ő egy szegénységi bizonyítvány, egy szánalmas báb, és ezt a külföld is tudja, és őt nézve talán megesik rajtunk a szívük kicsit. A helyére amúgy is egy hasonló betanított munkás kerülne, esetleg kevesebb támadási felülettel, szóval jó ez így, ahogy Tóta W mondta, ez az ember remekül reprezentálja mind a Fideszt, mind az országot. És hát bizonyos olvasatban ez az elnök feladata.

tomibatyo 2012.01.12. 17:04:16

@Kobunko: Nem is vitáztam én ezzel a tétellel. Itthon jól elröhögünk rajta, eddig is így volt, eztán is így lesz. A probléma az, hogy ennek az embernek külföldön is képviselnie kell az országot. És ezt nem lehet eltitkolni. Attól, hogy a itthon a lakájmédia nem ír róla, külföldön még értesülnek róla. Ezek után annyira sem fogják komolyan venni, mint most. És tegyük fel magunknak a kérdést: komolyan szeretnénk, hogy egy ilyen ember képviseljen minket?

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.01.12. 18:00:24

@nagytomi87: hát erre mondom, hogy nem baj hogy ő képvisel, az ilyet kultúrkörökben kiröhögik, de legalább nem vetik meg úgy, mint Matolcsyt, Martonyit, Viktort. Természetesen nem szeretném, hogy ilyen ember képviseljen minket, de amíg az országot a külföld Viktorral azonosítja, addig kontrasztnak nem is rossz.

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.01.12. 19:00:49

Iszonyat találó bejegyzés a vastagbőrön:

"Ez egy következmények nélküli ország, ez volt, most is az és mindig is az lesz. Csak nem gondolja bárki, hogy majd lemond? Hiszen ha lenne gerince, akkor eleve nem vállalja el a csicskaszerepet, vagy nem alakítja ezt ilyen pompázatosan.

Egy ilyen országban, ahol Németh Lászlónék miniszterek, Selmeczi Gabikák szóvivők, elhanyagolt feleségek OBH elnökök lehetnek, egyszerűen nincs jobb Schmitt Pálnál.
Ügyeskedett, simult, nyalt az átkosban, ügyeskedett, simult, nyalt a demokráciában, hát nem pompás bizonyíték ez arra, hogy a magyar ember mindent túlél, minden helyzetben feltalálja magát?"

vastagbor.blog.hu/2012/01/12/nehogy_lemondj_pali_ba
süti beállítások módosítása