Kobunko 2012.01.16. 01:59

Csomagolás

Hát megtörtént, összejött. Kár, hogy a Texans-Ravens meccset nem tudtam kiszurkolni, de ez is szép eredmény egy estére: kiesett a címvédő, az alapszakasz legjobb csapata, aki egészen eddig a meccsig egy teljesen más dimenzióban játszott. Illetve voltak jelek, voltak repedések a falon, éppen a Giants elleni alapszakasz-meccsen, de az amúgy - most már duplán - teljesen felesleges bírói rásegítésekkel megúszták, de minek? Hiszen ha a Packers benyel egy-két olyan meccset, most nem történt volna ez meg. A bye week-től nem Rodgers, hanem az elkapók rozsdásodtak be, kiütközött ezen a meccsen minden, ami a liga további 31 csapatába szorult, és a Giants valami olyat mutatott, amit eddig nem: megfogta a Packers-t. És a meccset nem a végén nyerték meg, hanem 2 momentummal: az első félidő végén szerzett TD-vel, és az első kivédett onside kickkel.

A Packers helyében idejében beláttam volna, hogy a meccsek olyanok, mint a törpök élete, mert a legjobbkor akadtak emberükre, a Giants nem tette meg azt a szívességet, amit a másik ágon a Broncos a Patriots-nak. A new york-i gárda a legjobbkor járatta magát a csúcsra, jövő vasárnap a kőkemény 49-ers ellen lesz egy garantáltan fergeteges meccs, a Packers pedig készülhet a következő szezonra, mert ne legyen kérdéses előttünk: ez a csapat még nagyon sok éven keresztül lesz a playoff-ok biztos résztvevője, és a Super Bowl potenciális esélyese.

New York Giants - Green Bay Packers: 37-20

Szólj hozzá!

Címkék: nfl

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr763550929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása