Kobunko 2012.01.22. 03:41

nincs cím

Ma állítólag százezren demonstráltak a kormány mellett. A plagizáló báb Schmitt Pál mellett, az országot csődbe vivő Orbán Viktor és körülrajongói mellett. 2012-ben. Ma, mától szégyellem, hogy magyar vagyok. Kossuth Lajos Széchenyi azt mondta, minden országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Magyarország ezt érdemli. Én ehhez nem akarom a nevem adni. Ha ez jelenti Magyarországot, ha ezt jelenti magyarnak lenni, akkor én nem akarok ide tartozni. Én ebből nem kérek.

Szerk: az idézet: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.”

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr733668613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.01.25. 08:39:05

Az a kurva nagy szerencséjük, hogy nagyon más alternatíva nincs. A bénázó LMP, a feltűnési viszketegségben szenvedő Gyurcsány párt, a velejéig korrupt MSZP, vagy a nácik. Ez a választék. Ezekért mozduljon meg az ember. Inkább megnézek egy szappanoperát. :P Szóval nem csodálkozom, hogy az ellenzék nem bír összerántani több embert. Azt is tudom, hogy a Fidesz táján a hülyeség általában szorgalommal is párosul, szóval az sem csoda, hogy ennyien elmentek(bár szerintem nem voltak azok 100 ezren, máskor "túloztak" már a médiában, most miért ne tennék). Azt is a szervilizmus vagy rajongás vagy nem is tudom hogy mi számlája írjam, hogy annak ellenére mennek ki a népek, hogy a hatalom módszeresen bassza tönkre az életüket. Már most belefájdult a fejem, hogy belegondolok. Akik a menet élén voltak, viszont merő aljasságból, előre megfontoltan cselekedtek. A hatalom, a kvázi megrendelő meg cinikus mosollyal tűri, mi több támogatja. Egy hányadék az egész. Kívánok nekik mielőbbi nyugdíjas éveket. ;)

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.01.25. 16:49:52

@nagytomi87: hát nem tudom. Az a helyzet, ezen lett volna a hangsúly, hogy nem kell "2 milliós" ellentüntetést szervezni, elég lett volna, ha nem lesznek sokan ezen a tüntetésen, hiszen a távolmaradás csak azt jelenti, hogy a fidesszel sem értenek egyet. Ehhez képest voltak százezren, amit ráadásul az index számolt, nem a Zsótti. Oké, szervezetten, buszokkal hozták a fideszeseket az országból (az operabálosok csak pestiek voltak, 2 nap alatt), oké, döntő többségben a megszorításokban alig érintett nyugdíjasok voltak ott, de akkor is, ez erődemonstrációnak tökéletes volt külföld fele, és arra is elég, hogy belássam: igen, ennyi ma az ország, megérdemljük ezeket a bal... akarom mondani jobbfaszokat, mert van legalább száz ezer ember, aki ehhez tapsol.

tomibatyo 2012.01.25. 19:06:57

@Kobunko: Engem egyedül az vigasztal, hogy nagyot fognak koppanni, amikor rájönnek, hogy mennyire szarnak a fejükre.
süti beállítások módosítása