...menjél rá a flexszel!

Elég szar, tudom, de másnaposan ennyit tudtam kicsiholni magamból a háztáji munkák közben. Meg hogy ha elszabadul az a flex, az nem túl mókás kívülállóként sem. Milyen jó ilyenkor, hogy annyira béna vagyok a szerszámokhoz, hogy még egy csavar befúrása is problémát okoz. Ez általában égő, de a magam és környezetem biztonságára nézve azért lehet előnyös.

A tegnapi nap a péntekről megörökölt másnaposságom miatt egy hosszú kínszenvedés volt inkább, este sem akartam inni, de hát az élet nem kívánságműsor... és ez még csak a főpróba a jövő heti húsvéthoz! Idén elvileg tényleg szolid lesz, de az a helyzet, hogy most már három éve állunk úgy neki a locsolásnak, hogy kevés helyre megyünk, és hamar végzünk, aztán máshol kell néznem a napnyugtát (ha még látok...). Azokra az időkre meg vissza se térek, amikor eleve nem így álltunk neki. A legszarabb a felnövést az ilyeneken keresztül látni, mint a májfa-állítások, locsolások elmaradása. Na jó, az elmélkedést hagyom hátra az elkövetkező napokra, esetleg egy szokásos, borba fojtott húsvéthétfőre, legalább nem az lesz a program, hogy bőgök a Forrest Gumpon. Ami amúgy most megy, de el kellett kapcsolnom...

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr64354960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása