Kobunko 2012.02.19. 23:38

Kaszting

Hallgatom ezt a VV Verát - igen, direkt ezért nyomtam át a belevalóra, mert nem ítélem el a Való Világot, szimplán az idei felhozatal nem kötött le annyira, hogy nézzem...

Szóval hm. Igen, tudjuk, volt neki egy pornóvideója, illetve ez erős túlzás, egy ilyen "casting"-filmje. Láttam én is, nem volt egy utolsó produkció, de ahogy Kispálék írták, hozott anyagból kotyvasztja a masszát, és hát rusnyának rusnya a csaj, de ha nem akarok ganajkodni, legalábbis nem egy tipikus 'jónő' anyag. Az a baj itten, hogy én sem vagyok egy "jópasi" anyag, azonban az életem során, ha erre törekednék sem tudnám azt lenyilatkozni, hogy "meg voltam zuhanva, kellett a pénz, akkor azt hittem, ez nem hiba". Belerondított azzal, hogy elböffentette, a pénzről nem nyilatkozik, de nem keveset kapott érte.

Nekem minden tiszteletem a pornószínészeké, mert nem lehet egy könnyű szakma, és csak a videókon néz ki baszott jól. De ebből pontosan lesült, hogy ez a csaj - és kismillió társa - mekkora kurva, aki x összegért vállalta ezt az egészet, és nem, szerintem az nem érv, hogy kellett a pénz, mert ez semmivel sem különbözteti meg őt a kurváktól. És bár szép stratégiát választott - hogy akkor ő úgy érezte, ezen a pályán akar majd mozogni - valójában ő maga vallotta be, hogy az egyszeri keshért csinálta. Innentől viszont egy kurva.

Dillemma sokpontnulla: a kurvával sincs semmi probléma, ugyan inkább illegális amit művel, de legalább a pénzforgalom mögött áll is szolgáltatás, és amit nekik el kell viselni, azért jár az összeg. Ez a lány viszont a kurválkodást próbálta azzal kiváltani, hogy elővezette a "pornófilm-az-menő", holott gyaníthatóan ő ennyire tervezett, ebből látta el magát egy darabig - és valószínűleg, bár tudni lehetett, Kovi erősen lekerekíti a pénzt könyvében -, szóval ő fillérekre váltotta egy alkalomért a bájait, és én ebben a formában a kurválkodáshoz sorolom őt - és azok a pornószínészhez képest jóval lentebb vannak.

P.S.: egyébként a csöcsei még egész faszák, de a combjai nagykés és orrfék után kiáltanak.

3 komment

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr844137089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.02.23. 13:33:00

Szerintem ez a határokról szól. Belefér, hogy egyszer leápoljon egy ismeretlen fazont? Bele. Belefér, hogy akár napi rendszerességgel megdöngessék minden lehetséges és lehetetlen módon, pozícióban és felállásban? Úgy tűnik nem. Ehhez képest a TV-ben bohóckodni a Százholdas pagonynak tűnik. Ahogy láttam, miután a matéria landolt az arcán, olyan képet vágott a hölgy, hogy nem viselné el ezt napi szinten. :D

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.02.23. 17:12:10

Milyen határokról? A sajátjairól?

Vagy nálam? Nálam belefér, erről is írtam, hogy még respekt is nekik. Az a problémám nekem ezzel, hogy az úgy nem működik, hogy megcsinálom, és még magamat állítom be ártatlan áldozatként. Beköltözéskor pl. be kellett volna jelentenie, hogy készült vele ilyen felvétel. Na most, ha nem szégyelli, meg annyira biztos a "meg voltam zuhanva" szövegben, akkor erre azt mondom, hogy vállalható. Kipróbálta, nem jött be, nincs ehhez mindenkinek gyomra. De így kilóg a lóláb, ráadásul ha jól hallottam, a Villában ő úgy adta elő magát, mint az egyenesség bajnoka, na így meg végképp érdekes...

tomibatyo 2012.02.29. 09:59:53

@Kobunko: Természetesen az övéről van szó. Szerintem az RTL nagyon jól tudja, hogy kinek milyen az előélete, de ha nem is tudja előre, később nem bánja. véleményem szerint nem véletlen, hogy mindegyik szériában felbukkan egy vagy több valaki felnőttfilmes múlttal. Az ilyen műsorok kedvelik az ilyet, ettől lesz a termék izgalmasabb, ettől beszélnek a termékről, írnak róla, tehát eladható lesz. Mindenkinek szíve joga azt csinálni, amit szeretne, ám lehet hogy később megbánja vagy nem. Amit mondani akarok az az, hogy egy ilyen típusú műsorban a felnőttfilmes múlt kifejezett előny. Nem lehet titokban tartani, úgyis kiderül. Szerintem az ilyen szenzációsnak mondott leleplezéseket a csatorna produkálja, de ha nem is meglovagolja. Illetve a szereplő attitűdjét ezzel szemben szerintem szintén a csatorna határozza meg. Szóval nincs a műfajban számomra semmi meglepő, úgyhogy nem tudok csodálkozni ha ilyenek derülnek ki.
Amúgy nem értem mi a fasznak vitatkozunk ezen, holott fél oldalban azt fejtegetem, hogy az egész egy jóelőre megtervezett műbalhé. :)
süti beállítások módosítása