Kobunko 2012.01.10. 15:23

Euroviziló

Anti Fitness Club; Bebe and the Change; Caramel; Compact Disco; Dancs Annamari; Fábián Juli & Zoohacker; Gallusz Niki-Vizy Márton; Gyurcsik Tibor; Heinz Gabi; Kállay-Saunders András; Király Linda & Ben & Viktor; Kiss Gina; Kökény Attila-Bencsik Tamara, MonSoon; Pély Barna-Pál Eszter-Pál István "Szalonna"; Puskás Péter; Sophistic; Tolvai Renáta; Tóth Gabi; Veres Mónika "Nika".

Ők 20-an indulhatnak az MTV döntőjében a májusi Euroviziós Dalfesztivál-részvételért.

Sajnálattal látom, hogy itt már korántsem sikerült unortodox-politikát folytatni, esélyt sem adnak valami extrémnek, valami látványosan (is) különbözőnek, valaminek, amivel rögtön kitűnünk a mezőnyből. Csak emlékeztetőül: Pár éve nyert a Lordi, mindenki emlékszik rájuk. A tavalyi győztes azeri duónak még a nemére sem emlékszem.

Ehhez képest mi követjük a hagyományokat, a mezőnybe szürkülő, a győzelemért a geopolitikai okok miatt esélytelen tucatpop előadót fogunk küldeni, akárki is nyer. Van pár előttem ismeretlen név, de a felhozatal alapján látatlanban is egy kutya lesz a többivel. Számomra legérdekesebbnek egyértelműen a Pély-Pál dal tűnik, és persze az esélyt megkapják a nem elhasznált nevek, de az AFC és a tehetségkutatós arcok fölénye miatt nem sok reményt fűzök a minőséghez. Aztán majd megint jól a hátsó mezőnyben leszünk, és megint jól kesereghetünk, hogy "Orbán miatt nem volt esélyünk előrébb jutni", mint tavaly mondták.

Valóban. Még véletlenül sem azért, mert amit indítottunk, az egy fos. EGY FOS.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr993534471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása