Kobunko 2012.03.06. 23:09

Meki

Kicsit sokat posztolok mostanában más hírekről, de ez olyan aranyos így a nap végén, hogy muszáj megemlítenem.

Kedves Vona Gábor! Én, mint aki megrögzötten elítéli az Önök szélsőjobbos retorikáját, én bizony egy rossz szót nem tudok mondani Önre az esetért. Ahogy hallom, nem is a "magamfajta" emberek előtt kell feszengenie ezért, hanem a saját tábora előtt. Ez mélységesen ironikus, mintha visszaszállna az átok Önökre. Holott kalapot emelek, hogy a fiáért még az elveikkel is szembe megy, hogy őt mosolyogni lássa, ilyen egy igazán szerető apa, és az vesse Önre az első követ, aki nem tenné ezt meg a gyermekéért.

Amit viszont én nem értek, és valahogy ezt is megmagyarázhatná - mindamellett, hogy ettől sem lett kevesebb a szememben -, vajon ha az Ön kedves fia hirtelen szomjas, miért elfogadott a McDonalds? Ha vidéken későn ér véget egy rendezvény, miért elfogadott a McDonalds? Ha nincs más, akkor nem fontos a gerinc? Félreértés ne essék, én is úgy gondolom, ha szomjas, ha éhes az ember, miért ne mehetne be a McDonalds-ba, multi ide vagy oda. A probléma az, hogy miért kell akkor minden ellen lázadni, csak azért mert multi? A késő esti rendezvényen hol a betyáros magyar étterem? Rosszat tesz egy multi a város lakosságával, csak azért, mert alja módon éjjel is nyitva tart, és aki ilyenkor enne valami készet, az oda mehet? Amire célzok, hogy talán el kéne gondolkozni, hogy nem minden multi az ördögtől való, és jó lenne, ha erre valamilyen módon utalnának is. Nincs abban semmi rossz, ha valaki ott eszik, szabad a választás, és ez a szép ebben a demokráciában. Ugyanis ha önök kerülnek hatalomra, a vidéki rendezvénye után éhen marad, míg haza nem ér. És akkor aztán főleg szidhatja a multikat.

Ja igen, a mekiben az étel olyan, amilyen. Javaslok egy hami-turnét nyáron 7 napig random választott balatonparti lángososoknál. Az végképp nem multi, és, khm, olyan, amilyen.

3 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr724294281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.03.08. 09:11:40

Ehhez nincs mit hozzászólni. Tökéletesen egyetértek.

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.03.08. 23:55:54

@nagytomi87: ilyen dicséretet már rég kaptam bármire is :D el kéne küldeni Vona úrnak is...

tomibatyo 2012.03.09. 07:30:39

@Kobunko: Nem! Őt kéne elküldeni, valahova nagyon messze, és csak akkor kéne hazajönnie, ha szólok neki. :)
süti beállítások módosítása