Annyira megy ma a pezsgés az NFL-ben, hogy nem bírom szó nélkül hagyni. Miután Peyton papát elvitték a Mile High-ba, 99%-os volt, hogy Tebow kitaszíttatik, indul az újabb versenyfutás. Kétségkívül "nyerő" ember, de hogy elit irányító lenne? Az utolsó pillanatig hittem a Jaguars vagy a Dolphins győzelmében - főleg utóbbiban, Garrard minden, csak nem életbiztosítás, de Gabbert sem nyújtott túl parádés teljesítményt... Ehhez képest Jets. WTF? Mint "másodkedvenc" csapat, értetlenül állok... Sanchez-ért én sem rajongok, de tény, hogy első két szezonjában AFC döntőbe vitte a csapatot, egy rossz szezonért talán nem kéne Tebow-val riogatni, ha pedig nem cserélik le - miért tennék, 1 hete sincs, hogy hosszabbítottak vele -, akkor meg Tebow miért választ egy kispados, de legalábbis bizonytalan helyet magának? A kezdőcsapathoz szerintem eleget bizonyított Denverben. Szóval kíváncsian várom, hogy alakul a dolog, de sajnálom, hogy pont itt kever a Jets, van elég lyuk a csapatban. Majd szeptemberben meglátjuk.

A másik pedig a Bounty-gate-ben hozott részleges ítélet, amely szerint az ellenfelek sérüléseit jutalmazó módszerért Sean Payton-t egy évre tiltották el, az ex-védelmi koordinátor Gregg Williams-et pedig határozatlan időre (gyanítom örökre). További félmilliós büntetés a klubnak, draftpickek, satöbbi. A játékosokat később veszik elő. Hát nem tudom, mennyire súlyos vagy sem ez a büntetés, de inkább nem az. Elrettentésnek nem elég nagy, akiknek sérüléseket okoztak, azokat meg nem igazán hatja ez meg. Amerika a második lehetőségek hazája is - lásd Michael Vick vagy Plexico Burries, szóval ki tudja, még jóra fordulhat minden a Saints életében, de az a helyzet, hogy a 2 éve még mindenki kedvencének számító New Orleans most hatalmasat zuhant a mélybe, ahonnan igen nehéz lesz feljönniük - talán nehezebb, mint a Katrina-hurrikán után.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr504331664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása