A mór mehet. Szánalmas volt Pali bá' újabb magyarázkodása - újat nem mondott, mindenki más hibás rajta kívül, nem ezért, hanem hogy még itt is megerősítette önnön hülyeségét. De legalább lemondott. Viszont ezt tényleg elbaszta az egész párt, ezt a legelején le lehetett volna rendezni még úgy is, hogy kissé megerősödve is jöjjenek ki az egészből. Szóval az infantilisek megint megoldották a helyzetet remekül, remélem, így mennek tovább, hátha sikerül az előnyüket teljesen erodálni 2014-ig.

Most csak ezért benyomtam a parlamenti közvetítést, amit - kimutatható agytevékenységből kifolyólag - nem szokásom nézni. Hááát csuda dolgok mennek ottan! Elképedve látom ezt a kocsmai viselkedést, ezt a falusi tsz-gyűlés hangulatot, ami ott van. Bekiabálások, beröhögések, hát mi a franc ez? Ez az ország csúcsa, feje? Ocsmány népség... közben a házelnök méltatlannak tartja, hogy az ellenzéki pártok tagjai is ott ülhetnek a Parlamentben. Hát zseniálisak! Zseniális az a méretű taplóság, amit az ember egy ilyen napon lát, zseniális a röhögcsélés. És még többet dobnak rá a frakcióvezetők hozzászólásai: Vona faszán kiosztja az MSZP-t is, követelve, hogy a nép válasszon köztársasági elnököt (ja, az a böszme nép, amelyik ezt a Fideszt is megválasztotta), Mesterházy azt a Sólyomot akarja visszahozni, akiket anno leszavaztak, Harrach pedig emlegeti azt a sajtóban már megjelent pletykát, hogy át fognak túrni jó pár diplomát, hátha akad még néhány plágium. Most meg Fa Lázárjankó méltatja plagi bát, mennyire kijár neki a tisztelet, és hogy gondoljuk, hogy valaki Schmittnél többet tud a sportról, és ne lenne képes megírni egy doktorit. De, gondoljuk, mert ha csak egy másolásnyit tud, akkor ez talán nem a maximum, ha pedig tud többet, eddig miért nem csinálta meg?

Na mindegy, Palit nem kérik maradásra, talán még ma meglesz az új jelölt is, de ez már más témára fog tartozni, én is remélem, hogy nem kell az üggyel többet foglalkoznom, és ha egy mód van rá, ebben a ciklusban parlamenti közvetítést se kell néznem.

A végére pedig a kiváló Vastagbőr fészbúk-üzenetét schmittelve: "Mehet vissza a balettbe ugrálni."

6 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr134356013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomibatyo 2012.04.03. 14:28:36

Elég szánalmas volt, ahogy próbálták még a lemondás után is kisebbíteni a vétket, mentegetni a menthetetlent. Valószínűleg érzik, hogy ez egy olyan ügy, amely most már végig fogja őket kísérni. Olyasmi lesz mint a piszok a köröm alatt: próbálhatod kipiszkálni, de csak még beljebb tömöd.
És ha átnézik az eddigi dolgozatokat? Ettől csak tisztább lesz a közélet. Miért nem nézték meg eddig? A Fidesz szimpatizáns (Figyelem! Eufemizmus! :D) sajtó töketlen és nem képes erre önmagától? Vagy megkísérelte és lám nem talált még csak gyanús dolgozatot sem?
Abban a Kövérnek igaza van, hogy lecsendesíti azokat, akik nem képesek nyugton végighallgatni az elnökük beszédét, és bunkón belekiabálnak. Az a kijelentése azonban, hogy nem látja szívesen a bal oldalán ülőket sokat, ha nem mindent elárul az ő és a Fidesz egyes és csatolt részeinek demokrácia-felfogásáról. Lásd: DK-frakcióügy. Amúgy most lesz a DK-nak frakciója vagy-sem?
Lenne még egy szerény javaslatom. Ha netalán Vizi E. Szilvesztert választanák meg Köztársasági Elnöknek, felejtse már el azt a kurva csokornyakkendőt, mert ezzel embert nem komolyan venni! :D

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.04.03. 20:22:53

@nagytomi87: ja, ahogy hallom elő akarják ráncigálni Gyurcsány szakdolgozatát is. Hát hajrá, valóban, van egy-két név amúgy is, akiről látatlanban lehet sejteni, hogy kamu a munkája, szóval ezzel csak előrébb leszünk.

A bekiabálásokhoz: Ha nézted tovább, a frakcióvezetők beszédeit, na ott épp ugyanez ment, a másik oldalról is. Meg ugyanez ment Gyurcsánynál (amíg el nem kezdték a kivonulósdit, amit amúgy az MSZP is belengetett most). Amire ki akarok lyukadni, hogy egy kutya mindkét csapat (mellesleg Kövér ízlésesebben, de őket is lecsendesítette). És a DK-ből úgy néz ki, nem lesz frakció, keresik a kiskaput (vagy csinálnak egy nagyot).

Viziről meg igazad van :D szerintem ezek a bajszok, amikkel Kövér meg Ádár villog, szintén kizáró ok kell legyenek... Vizinek amúgy azért örülnék, mert olyan jól nézne ki Szilvesztertől az újévi köszöntő :D

tomibatyo 2012.04.03. 22:12:35

@Kobunko: "Vizinek amúgy azért örülnék, mert olyan jól nézne ki Szilvesztertől az újévi köszöntő" - még jó hogy azok felvételről mennek, mert ha élőben menne, akkor a szilveszteri mulatság és a névnapja miatt már egy kicsit spicces lenne.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.11. 20:41:16

Én szívesebben vennék egy ismeretlen, pártok felett álló okos embert, aki tényleg öszetartó erő lenne a nemzet számára!

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.04.11. 22:28:26

@tisztakéz: természetesen én is ennek örülnék, ez lenne a legjobb, ha már elvileg "szimbolikus" az elnöki pozíció, akkor legyen pártsemleges - bár Göncz sem volt az, mégis felül tudott emelkedni ezen. Viszont a realitás talaján kell maradni, és sajnos erre kevés az esély. És ez szégyen lesz ránk, de rájuk nézve is.

tomibatyo 2012.04.11. 23:05:27

@tisztakéz: @Kobunko: És én is ennek örülnék, de sajna erre ma nincs igény. Ma Schmitt Pál kaliberű fazonokra van igény. :(
süti beállítások módosítása