Kobunko 2012.04.08. 20:30

Dexter

Érdekes (illetve nekem érdekes, más gondolom kurvára leszarja :D), hogy ahhoz képest, hány sorozatot követek, mennyire nem írok egyikről sem. Mondjuk évad végeken biztosan megjegyzek pár dolgot róluk. És ennek az évadnak már ősszel vége lett, én most pótoltam be.

Az a helyzet a Dexterrel, hogy egy tipikusan se veled-se nélküled sorozat, nem mondhatnám, hogy égek a vágytól, hogy nézhessem - ezért is csúszott ennyit pl az idei évad -, de évad közben már szeretem pörgetni a részeket. Végül is ilyen egy jó sorozat, az a lényeg, hogy leültessen következő alkalommal is a képernyő elé. Amitől viszont extra jó, ha durva fordulatokat és izgalmat tudnak belepakolni, mindezt a hatodik évadban is! Ilyenkorra azért már jócskán le szokott ülni a színvonal a legtöbb esetben. Nos, itt még csak most húztak elő egy, már az első évadtól várt fordulatot, ennek fényében pedig nem fogunk unatkozni a következő minimum 2 évben sem.

Amit viszont nem értek a Dexternél, hogy hogyan tudom úgy nézni, hogy nem legyintek, hogy ez lámaság. Végül is Miami közepén egy fickó heti rendszerességgel pakol el valakit, azért illene már feltűnnie valakinek, hogy egy "ragadozó" kevereg a városban, és ebben az évadban is voltak olyan húzások, amik nem éppen a tökéletesen kivitelezett gyilkosságok sorába illik. Talán majd ezt a szálat is előveszik, ki tudja, szerintem ezt a sorozatot le sem lehet zárni majd másként. Meg még nem is kell nekik, és hát, akik ilyen kevés hibával visznek egy szériát, és még hat évad után is ilyen komoly és izgalmas részeket tudnak készíteni, az a minimum, hogy egy darabig ne is kelljen a záráson gondolkodni!

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr164371979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása