Kobunko 2012.04.16. 12:50

Top 10

Egy igen jó bejegyzésbe futottam ma a blogketrecben "a III. Magyar Köztársaság 10 legsötétebb pillanatáról". Sajnos remek kép ez az elmúlt 22 évről, és én benne látom a következő 22-t is. És persze a kommentek közt vannak még javaslatok bőven, gond nélkül összejönne a 25 legsötétebb pillanat is.

Személy szerint talán két dolgot változtatnék: a 2006 októberi rendőrtámadások, ha fel is férnek a balkáni módszerek miatt a listára, semmiképp sem első helyre, bár nagyon szereti a jobb oldal ennyire fekete-fehérre lefesteni a helyzetet, de a másik oldalt sem kellett félteni azokból az időkből, és emellé ritkán látom odabiggyesztve az egy hónappal ezelőtti tévészékházas fosztogatást. Ami viszont lényegesebb, a megfigyelési ügyet kicserélném a magánnyugdíjpénzek lenyúlásával, rágalmazás előtte is, azóta is volt bőven a Parlamentben, de ez a nettó padlássöprés az esszenciája annak, hogy mi mindent lehet megtenni ezzel a birka néppel. Azonban ez a lista is fel fog majd érni egy vádirattal egy jobb kor eljövetele esetén.

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr494453312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása