Kobunko 2012.07.03. 18:43

Mer' a ló a melegre lassul, meg itt nyugaton a hőmérséklet is fokozódik... Nem bírom én ezt a meleget, már azt is nehezen venném, ha 10 fokkal kevesebb lenne. Ideig-óráig hűt a tópart, mint szombaton, de az is csak arra volt jó, hogy jól leégjek, aztán még jobban fájjon a napsütés. Mindenesetre alig várom, hogy megint menjek, mégis csak jobb a tóparton hűsölni, mint egy már reggel hatkor is 29 fokos bádogépületben...

Vasárnap vége lett ennek a nyomorult EB-nek, mit ne mondjak, a harmadát sem láttam, nem csoda, hogy sikerült tök utolsó lennem a fogadásokban. Most, hogy vége a meccseknek, igyekeznek szépíteni a történteket, miszerint ez egy hűdejó EB volt, de ahogy olvasgatom-nézem az összefoglalókat, egy-két jeleneten kívül bizony nem történt sok emlékezetes a mérkőzéseken. Végül is jó, hogy van ilyen is, de azért lesz még bőven jobb látnivaló a nyáron, és nem csak az olimpia, hanem addig is a három hetes francia körverseny, a Tour de France, ami már a harmadik szakaszánál van, de már most jobb, mint a tavalyi volt. Ráadásul, ha ezt a hetet túlélem, egy kicsit lazább időszak következhet, és ha marad ez az idő, hát szükség is van rá. Komolyan, még e pár sor leírása is nagyobb erőfeszítés, mint máskor jóval hosszabb poszt. Be is fejezem, nehogy az olvasás is megterhelő legyen :)

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr424626481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása