Kobunko 2012.03.20. 22:04

A falon kussba'

Észrevette vajon más is, hogy a filmek/sorozatok javában van a főhős/főhősnő szobájában gitár? Miért? A legtöbb esetben nem hogy nem játszanak rajta, de nem is kerül szóba pl. az érdeklődés, vagy a rácsodálkozás, hogy de jó, van egy gitárod? Vagy Amerikában ennyire természetes, hogy mindenkinek van gitárja? Akkor hogy a fenébe lehet olyan szar a zenei életük? Vagy ennyire dekorelem? Te jó ég, el sem bírok képzelni egy gitárt, mint dekorációs tárgyat! Hogy lehet nem hozzányúlni és kiszögelni egy falra?!

Bár végül is jó ideig nálam is csak egy tárgy volt a szobámban (na nem dekoráció, tokban tartva, a sarokban), de elkezdtem a törlesztést. Momentán lassabban is írok, mert vízhólyag van a bal ujjaimon, de ez igazán édes fájdalom. Nyomni kell tovább, hátha odaérek az utcazenére...

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr744329397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása