Éééés eljött a nagy nap! Még tegnap, de éjjel inkább a meccset néztem írás helyett, ugyanis 7 hónapnyi böjt után elkezdődött az NFL 93. szezonja, amit én a karácsonnyal egyenértékűen vártam, sőt. Ennek köszönhetően ráadásul június óta sportláz van (Eb, Tour, olimpia, a döbbenetesen jó Vuelta) és most az amerikai focival ez betetőzik! A szezonra nem fogok latolgatni, mert 5 szezon után sem érzem magam annyira felkészültnek, hogy ilyet tegyek, de az nem titok, a Steelers-t a rengeteg hátráltató tényező ellenére is play offba várom. Ennek első lépcsőjeként a hétvégén a Peyton Manninggel felálló, meglepetésre készülő Denver Broncos-t kell lenyomnunk, lehetőleg minél alaposabban. Eközben a Sport Tv jóvoltából egy bitang jól csengő 49ers - Packers és egy Bengals - Ravens is vár még ránk, és ez még csak az első hét!

Tegnap a nyitómeccsen a címvédő New York Giants a csoportrivális Dallas Cowboys-t fogadta. A meccs hagyott kívánni valót maga után bőven, főleg az első félidő, de a jól alakuló második fele ellenére is eléggé szezoneleji, dadogós formát mutattak a csapatok - persze még 15 játéknap áll rendelkezésükre ezen változtatni, és hol van még a kőkemény december...  Minden esetre az első meccsen a Cowboys 24-17-re verte a bajnokot, a közvetítés színvonala is maradt, minden adott, hogy mostantól kezdve februárig 20 csodálatos hétvégét okozzon a világ egyik legjobb sportága!

Szólj hozzá!

Címkék: nfl

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr284760376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása