Kobunko 2012.03.19. 21:57

Felhő

Lassan le kell kötnöm egy fellépést :D Na jó, azt azért talán nem, de a mai termés a 30y Felhő című - hát, lehet mondani - slágere, ami szokatlanul könnyű, viszont piszok jól hangzik akusztikon is. Persze az ujjaim nem ilyen jókedvűek tőle, de lassan előveszem a régen még tudott számokat, és megpróbálom az éneket mellé. Közönség úgyse lesz mostanában hozzá.

Más történet, de nincs kedvem ketté szedni: eldőlt a Manning-mizéria. Végül is csak 1/3-ad arányban jött be a jóslatom, mert nem az Arizona Cardinals nyert, és még csak nem is NFC-s lett, de legalább a nyugati csoport bejött. Ami azt illeti, a Denver Broncos-t pont azon kevesek közé soroltam, ahova nem keresnek egy Manning-kaliberű QB-t, dehát a sors útjai kifürkészhetetlenek, és ki tudja. Az nem volt titok, hogy Elway nem bírja Tebow-t, de amit a csapattal csinált, hát azért nem szokás egy ilyen idény után kipakolni valakit... De nem voltak szívbajosak. Én meg sajnálom, hogy nem egy "izgalmasabb" csapathoz került, mint a Cards, a 49ers vagy a Jets, netalán a pikáns Titans. Mindeközben az AFC nyugatban ott figyel egy megerősödött Chiefs, és egy mindig sötét ló Chargers. Még a végén színvonalas meccsek lesznek eztán a nyugati parton.

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr664327015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása