Kobunko 2012.03.29. 16:18

a tévé

Csak hogy a másik oldalt is ekézzem - mert nem, ők sem jobbak szemernyit sem... Átkapcsoltam az ATV-re, bízván abban, hogy ők aztán garantáltan megszakítják az adást a SOTE Szenátusának ülése után. Ez így is lesz, ha meglesz, na de addig... jelenleg éppen 20 perce más sem téma, csak dr. Schmitt Pál, meg a róla alkotott hazai és külföldi vélemények. Az tény, hogy jelenleg ez az egyik legérdekesebb dolog hazánkban, de azért ezt a mennyiséget túlzónak érzem, megint azt a fajta túlzást, ami miatt nyugodtan lehet utálni a balos médiumokat, hogy túlnyerik magukat, addig folytatják a fikázást, amíg az már átmegy szánalmasban - most épp élőben mutatják egy térképen, hol jár dr. Schmitt Pál Airbus-a, mennyivel megy, mikor száll le... agyrém. Bánó pedig szinte elélvez, ahogy olvassa be a híreket, olyan buta hangsúllyal, mintha VB-t nyert volna a fociválogatottunk... Komolyan mondom, gusztustalan. Attól, hogy ez most a kormánypártiaknak kínos, személy szerint magyarként akkor sem tudok vigyorogni ennek az egész színjátéknak, meg hogy ide jutottunk, és talán nekik sem kéne... Bele se merek gondolni, kinek a kezébe szeretnék én még itt hatalmi pálcát adni, lesz itt is gennyes szendvics és redvás tus...

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr994348226

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:27

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

screwface 2012.03.29. 17:13:12

Csak annyiban opponálnék, hogy mutassatok egyetlen másik magyar tv csatornát, ahol foglalkoztak egyáltalán - ÉRDEMBEN - ezzel az üggyel. Mivel nincs ilyen, az ATV, véleményem szerint valamelyest joggal ilyen hangos, még ha bárdolatlan, vagy prosztó is egyben. Ilyen botrányok, mint ez a plágium ügy, bőven akadtak az elmúlt 2 évben, és kibaszott pofátlanul, mintha nem az egész világ, de inkább hangsúlyozzuk a - megintcsak - átkúrt magyar nép szeme előtt tették volna és SEMMINEK NEM VOLT KÖVETKEZMÉNYE. Bármi pontosan is bizonyították be, rántották le a leplet, bármennyien tüntettek, bármilyen rokonszenvesen és megnyerően, lényegében semmit nem értek el. Ezt most nem tudják így elsikálni, ezért, csak summázva, de nem védve az ATV-t és a baloldali köreit, azt mondom, meg tudom érteni, hogy most igyekeznek minél jobb fogást találni és minél jobban megülni ezt a hullámot. Mondhatni, hogy az ő győzelmük is ez.
/Amúgy elkezdted a képzelt riportot?/

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.03.29. 19:07:29

Elvették. Én már csak azt szeretném megkérdezni, mit keres Oszkó Péter a WizzAirben?

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.03.29. 19:17:54

@screwface: ez amúgy teljesen jogos, de az ember bízik benne, hogy nem kell hozzájuk lealacsonyodni - hiszen már megvan az "erkölcsi" (?) győzelem, elvették a címet. Így meg kicsit blikkes az egész riport - amúgy gyanítom ez csak Bánó sajátja, most nézve a hetes híreket, korrekt a mennyiség és a stílus is. A baj viszont az, hogy még korántsem biztos, hogy lesz politikai következménye is a dolognak, sőt, félek direkt elmarad. De örülök, hogy van, ami azért már kiveri a biztosítékot a népnél meg a Magyar Nemzetnél is.

Amúgy még nem, holnap 2x 2,5 óra izgalmas vonatozás vár rám, azt tervezem feldobni a könyvvel :)

screwface 2012.03.29. 20:54:33

@Kobunko: hát ha semmi következménye nem lesz, akkor a kompország már picsamessze sodródott, és a horizonton sincs nyoma :)

tomibatyo 2012.03.29. 21:06:49

@post: Már napok óta ez a fő téma benne. Amúgy meg ne vegyük el szegényektől azt a pici győzelmet!

@screwface: Vitatkoznék azzal, hogy eddig nem volt semminek sem következménye. Volt, de sajna nem olyan, amilyenre számítottunk. Ha esetleg nem mond most le, annak is lesz, meg kell mondanom nagyon is kézzelfogható következménye. Mégpedig az, hogy nagyon-nagyon sok embernek az fog lejönni, hogy csalással és gátlástalansággal bármit el lehet érni. Ez elég lehangoló.
És egyébként is lesz következmény, mert minden egyes alkalommal innentől kezdve az orra alá fogják dörgölni - feltéve, ha az ellenzéknek van elég töke hozzá.

screwface 2012.03.29. 22:32:25

@nagytomi87: a "a nem volt következménye" azt úgy értettem, hogy olyan hatásuk nem volt a legcsekélyebb mennyiségben sem, amely azt mutatta volna, hogy a kormány minimális felelősséget is vállalna az eszement balfasz dolgai után. Társadalomlélektani és egyéb következményei persze, hogy voltak.

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2012.03.29. 22:59:09

@nagytomi87: Nem azzal volt a problémám, hogy ez a fő téma, nálam is ez napok óta. A gondom a "csak ez"-zel volt, meg a stílussal. Ezek a következmények - ti. a csalás, gátlástalanság - már most is léteznek, Vitézy vagy Hagyó, és sorolhatnánk mindkét oldalét... Az orraládörgöléshez pedig: Íme a Fidesz öszödi-beszéde, Fletó 2 évig állta ezeket. Akarják ők ugyanezt Palival? A válasz félek igen, lásd Meggyes kezét se engedik el Esztergomban...

@screwface: Így van, ilyen jellegű következmény nem volt eddig sem, és félő, hogy most sem lesz.

tomibatyo 2012.03.29. 23:31:59

@screwface: @Kobunko: Hú de utálok olyanokkal vitatkozni, akikkel egyet értek! :D
A véleményem azonban az, hogy valamilyen formában meg fognak szabadulni tőle. Bár sok disznóságukra mondták azt, hogy ezt most már nem, aztán mégis. Na majd meglássuk, mindenesetre nem lesznek álmatlan éjszakáim miatta. :)
süti beállítások módosítása