Kobunko 2012.07.13. 01:22

Picsog

Olvasom a - méltán népszerűtlen - Velveten a sokadik, ezúttal összegző cikket az Efottról. Számoltam háromig, nem egyszer, nem kétszer, na. Kezdjük azzal, hogy a szerző csírát valószínűleg nagyon megszopatták a feszten (és elmaradt a beígért bacardi-cola, esetleg a bacardi-coláért maradt el a szopás...), gyanítom ezért tart napok óta a hadjárat a feszt ellen. Folytassuk azzal, hogy surmóság a szervezők részéről egy, a netes újságírás legalját jelentő Velvet-szerkesztőséggel leállni vitázni, érvelni (minek?). És fejezzük be azzal, hogy úgy írom e posztot, hogy az idei Efotton anyagi okok miatt nem vettem részt, így aztán egyik oldalra sem húzok. Már a korábbi cikken (és a kommenteken) érződött, hogy mondvacsinált problémákkal próbáltak negatív hírt generálni az efottnak (a csaj, aki elfelejtette, hogy megjön, és 4 km-t kellett gyalogolni tamponért, meg a vécék mellé vert sátrak, satöbbi), na ezt itt folytatódott.

Először is, kedves Velvet-szerkesztő! Ennyi gyaloglás - minden sztereotípia nélkül! - tényleg csak valami pesti, minden sarkon megáll a villamos-érzéshez szokott embernek sok... és itt tényleg igazuk van a szervezőknek, ennek a többszörösét teszi meg egy átlagfesztiválozó egy nap. És ha a közlekedésre van panasz: ajánlom figyelmükbe Orfűt, na ott aztán tényleg lehetetlen a közlekedés, mégis jól érzi magát mindenki, az ilyen savanyújóskákon kívül.

Az időjárásos problémán csak röhögni lehet. Ezért bármilyen szervezőt hibáztatni nettó faszság. Mi kellett volna? Fedett feszt az Arénában? marhák... És a sátortörést ki nem szarja le? vegyél strapabíró sátrat, vagy ne fesztiválozz. mellesleg, az eddigi fesztiváljaim (van egypár) során szinte mindig volt eső, rengetegszer vihar. Tudjátok, mit csináltunk? Felhúztuk azt a kurva cipzárt, és megvártuk, amíg eláll. Ha rendesen le van verve a sátor, nem tesz kárt benne a vihar. Nem kesua van, gagyi.

Fesztiválkártya - Na, ez tényleg buziság. Nem is érdekel, működött-e, vagy sem, mert ez majomság, pont azért, mert ha beüt a crach, a kp akkor is kp. Meg a borravalóval érvelni is ökörség ám, ugyanis nem fognak fegyvert a fejedhez, hogy hagyj ott akármennyit is. Hanyagolni kell ezt a dolgot.

A beengedős rész a kedvencem, azon tényleg hangosan röhögtem. Szinte nem is az számít, hogy tapasztalt fesztiválozó épp ezért nem a nyitásra esik oda. De az ilyen suttyó embereknek faszkorbács jár, nem sajnálat, hogy rinyál a köztudottan nem bevihető szesze miatt, hogy nem vihette ki... hány éves ember megy egy üveg tekilával a sorba? XD lol. most vagy valami 15 éves elsőbálozó volt a majomja, vagy egy talpig idióta, aki minden alkalommal próbálkozik, majd már a kérdésen megbukik :D mi amúgy szeretjük az ilyeneket, mi vagyunk azok, akik mögöttük a sorban ingyen isznak a rajtuk rohadt piából...

Végül a vécé. Ez sajnos minden fesztivál gyenge pontja, akárhol jártam, sehol sem volt túl jó a megoldás. Az a legnagyobb gond, hogy azok a zuhanyzók-vécék úgy néznek ki, ahogy mi fesztiválozók bánunk velük. Ha öt percenként takarítják, többszörös lesz az amúgy sem kicsi sorban állás. Erre tényleg nekünk kéne figyelemmel lenni.

Én azt gondolom, rohadt egy sértődött köcsög írás ez a velvet részéről, és szívből kívánom a szerzőknek és a hasonszőrű vendégeknek, a büdös életbe ne tegyék be a lábukat semmilyen fesztiválra, mert mi - akik szórakozni megyünk - nagyon jól megvagyunk nélkülük, sőt. A szervezőknek meg - a létező hibák alapos kiküszöbölése után - sok-sok sikeres fesztivált, és ne álljanak le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyednek a szintjükre, és ott legyőzik őket a rutinjukkal.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr504650955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása