Kobunko 2012.02.15. 22:11

Mátrix

Nem tudom, nem közhelyes-e a Valentin-nap estéjét egy üveg jóféle házi pálinka társaságában eltölteni, de szingliként most amúgy is több esélyem van ennél, mint egy nőnél, úgyhogy így jött ki. Végül is egész este szomorú számokat hallgattam mellé, szóval ha a neszesszerjeim itt tartanám a szobában, lehet, ma nem születne már bejegyzés.

Viszont a mai napba csöppnyi mosolyt hozott, hogy megnéztem, honnan találtak a blogra néhányan, és azt hiszem, pár szó alapján nagyot csalódhattak. Legalábbis kedvencem, aki egy bizonyos fajta tea házhoz szállításában bizakodott, ehelyett olvashatta Ramona monológját a Scott Pilgrim-ből, vagy akik Tóth Gabi vagy Kökény Attila után érdeklődtek, ehelyett az euroviziós fikázásomba rohantak.

Viszont ami külön büszkeséggel tölt el, hogy a 'cinikus seggfejkedés' beírása után első helyen van a blog a guglin, pedig ez egy kiváló south park rész témája, valamint maga fluor tomi is írt róla a twitterén! ha így haladok, zúzok a médiába, én meg pár haver! :D

No persze nem erről szól a blog, de mindenki, aki azt mondja, nem örül egy ilyennek, hazudik :) És ez külön jó, hogy a saját nevemre keresve alig találom meg magam... így tör előre Morpheus!

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://elejtett.blog.hu/api/trackback/id/tr734115469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása